dijous, 24 de setembre del 2009

M'han dit que

L'Associació d'Amics del Zen ha preparat una sèrie de "circuits de relaxisme" a diverses boques del metro. El projecte, finançat per la Generalitat, consisteix en envoltar les diverses boques amb col·laboradors que obligaran als viatjants a acceptar un massatge, a beure una til·la a mode sant hilari després d'uns exercicis de boxa i a prendre un gelat asseguts al banc bonic més proper. Es calcula que el temps mínim serà d'una hora i quart. L'Associació, tot i ser conscient de les conseqüències socials i laborals del assumpte, es nega a assumir-les. La mesura s'implantarà als metros de Plaça Catalunya, Passeig de Gràcia, Fontana, Universitat, Maria Cristina i Zona Universitària (perquè és el que em queda més a prop de casa) i es du a terme amb l'objectiu que la població "miri que passa al seu putu voltant ni que sigui per un putu moment" (en paraules del director de l'Associació d'Amics del Zen) (s'estava inflant i posant vermell). Si el projecte té èxit s'implantarà a la resta de sortides de tota la xarxa metropolitana i es preveu una futura expansió a FGC, RENFE i portals de tots els pisos i cases i garatges i oficines de Barcelona.

3 comentaris:

drapdecuina ha dit...

I que en diu en MoZENcinto?
Quina tonteria... la meva vull dir...

Núria ha dit...

Ves que això no ho organitzin per anticipar-se al desastrós servei de sovint ens ofereixen (retards, avaries...). Jo no els diria que no a una til·la, però on es fa més necessària és amb renfe...

irene ha dit...

xDDDDDDDDDDDD

m'ha recordat a aquelles escenes de la sortida del metro de Mapa de los sonidos de Toquio (que, d'altra banda, va ser l'únic que em va agradar de la peli).

Un petó, guapa!